KASPERSKY ANTIVIRUS INSTALLEREN MET EEN CD WAT ZIJN DE STAPPEN?

Kasperksy antivirus is het meest gewilde antivirusprogramma dat wereldwijd door miljoenen gebruikers wordt gebruikt. Deze software is beschikbaar in een gratis versie en een betaalde versie en houd er rekening mee dat er slechts één maand gratis versie beschikbaar is. website, kunt u de gratis versie downloaden en sommige functies blijven vergrendeld in een gratis versie. Als u wilt, kan deze applicatie ook op uw pc worden geïnstalleerd met behulp van een CD.

Dus vandaag zijn we hier om de maatregelen te verduidelijken om deze toepassing met behulp van een CD te installeren. Het is een zeer eenvoudige procedure en als u hulp nodig hebt, belt u Belgie + 32-50770218 op de hulplijn van Kaspersky. U wordt begeleid door experts om dit proces te voltooien.

Read Also:
We bieden ook klantenondersteuning voor Microsoft Helpdesk Belgie.
We bieden ook klantenondersteuning voor Hotmail Support Hotline.

Stappen om te volgen:
  • Schakel eerst uw pc in en als u al een antivirus op uw pc hebt, moet u deze verwijderen.
  • U moet alle antivirusbestanden downloaden en installeren door de officiële website van Kaspersky te bezoeken en uit te voeren.
  • Plaats de schijf voor het geval dat; een winkelversie van deze antivirus-applicatie is gekocht. U kunt dit proces handmatig starten als uw installatieproces niet automatisch start, geen zorgen.
  • Bij de volgende stap moet u op "Installeren" klikken.
  • Op het volgende scherm, door op een vakje te klikken, moet u de algemene voorwaarden accepteren om dit installatieproces te voltooien, moet u het contract met de duur van de vergunning erkennen.
  • Wanneer u deze applicatie op uw pc installeert, kunt u het venster Gebruikersaccountbeheer gebruiken om op "Ja" te drukken.
  • Wacht nu tot dit proces enkele ogenblikken is voltooid en bevestig dat u het selectievakje "Start Kaspersky antivirus" hebt geselecteerd en klik vervolgens op "Voltooien".
  • Na voltooiing van deze installatiemethode voert u deze applicatie uit en schakelt u deze in.

U kunt dit verzoek gemakkelijk installeren met een CD met deze maatregelen, als u hulp nodig hebt, neem dan contact op met het team Ondersteunings van Kaspersky.


Bel gewoon Contact Kaspersky Netherland in het geval van een andere fout en vraag om deskundige begeleiding. Ons 24 * 7-ondersteuningsteam is toegankelijk.

Wenn Sie aus Deutschland kommen, wenden Sie sich an Gmail Kundenservice.

Comments

Popular posts from this blog

FIX KASPERSKY ERROR 27300

Kaspersky Antivirus - Waarom Is Het Zo Goed?

Bescherm uw pc met Kaspersky Antivirus en Internetbeveiliging in Kaspersky